Ποτηροθήκη Επίτοιχη Χρωμέ Sanco Enigma A3-26101

Special Price 36,00 € Regular Price 45,00 €
SKU
26101-Α03

Περιγραφή: Ποτηροθήκη
Κωδικός: A3-26101
Υλικό: Ορείχαλκος / Γυαλί 
Διαστάσεις:  W6,5*D10*H10,5 εκ.
Φινίρισμα: Χρωμέ 
Κατασκευαστής: Sanco
Σειρά:Enigma 
Xώρα: Ελλάδα
Εγγύηση: 12 Χρόνια

Ποτηροθήκη Επίτοιχη Χρωμέ Sanco Enigma A3-26101.

Glass Holder

Στη σειρά Enigma διατίθενται σε Χρωμέ, Λευκό & Μαύρο Ματ 
Ποτηροθήκη, Ντισπένσερ, Σαπουνοθήκη, Ποτηροθήκη-Ντισπένσερ, Χαρτοθήκη Ανοιχτή, Χαρτοθήκη Εφεδρική, Χαρτοθήκη Ανοιχτή Διπλή, Χαρτοθήκη σκεπαστή, Χαρτοθήκη σκεπαστή Διπλή, Σπογγοθήκη μονής & διπλής στήριξης, Κρίκος μονός & διπλός, Πετσετοθήκη Μονή & Διπλή, Ραφιέρα, Άγκιστρο Μονό, Διπλό.

Σειρά Enigma 

Αίνιγμα σημαίνει η περιγραφή των χαρακτηριστικών ενός αντικειμένου, με τρόπο ώστε ο ακροατής να μπορέσει να το μαντέψει σωστά. Η σειρά Enigma της sanco, περιλαμβάνοντας αρκετά πολλαπλά αξεσουάρ, καλύπτει άριστα και έξυπνα τις ανάγκες μπάνιων για ξενοδοχεία και κατασκευές. Ταυτόχρονα όμως, χαρακτηρίζεται από το δυναμικό, σύγχρονο σχεδιασμό της, που την κάνει περιζήτητη για χρήση σε μπάνια με υψηλή αισθητική

Οδηγίες Καθαρισμού & Συντήρησης των Αξεσουάρ Μπάνιου

Γα να διατηρήσουν τα αξεσουάρ μας τη λάμψη και την αισθητική της πολυτέλειας που τα χαρακτηρίζει:

  Τα υλικά που αποτελούν το φινίρισμα καθαρίζονται με ζεστή σαπουνάδα και στεγνώνονται με ένα μαλακό ύφασμα. Τα προϊόντα χρήσης που ενδείκνυνται για τον ανοξείδωτο χάλυβα (υγρά, κρέμες χωρίς μικρόκοκκους- ή αφροί), μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εφαρμόζοντας ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος με ένα υγρό βαμβακερό ύφασμα και θα γυαλίσουν άψογα τα αξεσουάρ στο μπάνιο σας. Tο ξέβγαλμα με ζεστό νερό και το στέγνωμα με ένα μαλακό ύφασμα, ολοκληρώνουν τη φροντίδα σας γι' αυτά.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: οι ατμοί που συχνά παραμένουν στα μπάνια είναι ελαφρώς όξινοι και αναπόφευκτα θαμπώνουν τα αξεσουάρ. Γι’αυτόν τον λόγο, φροντίζετε για το συχνό αερισμό του μπάνιου σας.

More Information
Χρώμα Ασημί-Χρωμέ-Inox-Nickel
Shopflix Shopflix 3
Κατασκευαστής SANCO
Write Your Own Review
You're reviewing:Ποτηροθήκη Επίτοιχη Χρωμέ Sanco Enigma A3-26101
Copyright © 2023 Ecosales